Hästens komt met ultiem bed voor luilakken

Geplaatst door op mei 2, 2012 in Interieur, Slaapkamer

Hästens1Het Zweedse bedrijf Hästens heeft onlangs een nieuw bed aangekondigd dat met behulp van de Bluetooth-functie van Android smartphones kan worden bediend.

Het bed heeft een verstelbaar hoofd- en voeteneinde en daarnaast kan ook de vering van het bed door de gebruiker naar wens worden ingesteld. Het bed kan worden ingesteld met behulp van afstandsbediening die is meegeleverd met het bed, maar dus ook met behulp van een Android telefoon met Bluetooth.

Het bed wordt door Hästens helemaal met de hand gemaakt en de fabrikant heeft aangegeven dat het bed zich aan het lichaam van de slaper zal aanpassen en dit lichaam bovendien veel steun zal geven. Daarnaast is het bed uitgerust met een terugschuifmechanisme, waardoor het bed een constante afstand houdt met de muur, zelfs als het hoofd- of voeteneinde omhoog wordt gezet.

Het lijkt in ieder geval een perfect bed voor luilakken die nooit meer uit bed willen komen en lekker in bed willen relaxen of vanuit bed willen lezen, gamen of TV kijken. Je kunt zelfs met het hoofdeinde omhoog makkelijk bij het nachtkastje en het is dus waarschijnlijk een van de meest comfortabele bedden ooit.

Het nieuwe bed met de naam Lenoria zal binnenkort leverbaar zijn en er kunnen eventueel speciale dekmatrassen, poten en hoofdborden als accessoires worden bijbesteld. De prijs van het nieuwe bed is helaas nog niet bekend gemaakt.

Voor meer informatie raden we je aan om te kijken op de website van Hästens.

Bron