Voordelig inrichten

woonboulevardAls je een nieuw huis hebt gekocht, genoeg hebt van de oude inrichting of bezig bent met een verbouwing, dan zal je binnenkort waarschijnlijk beginnen met het opnieuw inrichten van een of meerdere kamers.

Dit is vaak niet goedkoop en vooral starters zijn vaak opzoek naar betaalbare manieren om een nieuwe kamer in te richten. Materialen, accessoires en meubels zijn immers niet goedkoop en een echte designersinrichting kan vele duizenden euro’s kosten.

Je kan echter veel geld besparen als je bereid bent om zelf veel werk te verzetten en door materialen en meubilair bij non-designer winkels te kopen. Het materiaal en het meubilair is vaak van bijna even goede kwaliteit, maar je zal wel zelf iets meer moeite moeten doen om het op de juiste manier in de kamer te plaatsen.

Als je op zoek bent naar betaalbare spullen om een kamer in te richten, dan raden we aan om een kijkje te nemen op:

Gamma
Gamma is eigenlijk een echte bouwmarkt, waar je vooral terecht kunt voor materialen, leuke vloerbedekking, klein meubilair of zaken als douchegordijnen en lampen. Bouwmarkten hebben over het algemeen erg lage prijzen en het is dus de ideale plek om een paar koopjes op te pikken.

Ikea
Het Zweedse Ikea is een favoriet voor vele huishoudens in Nederland. Ikea heeft vaak leuke spullen voor een leuk prijsje. Het nadeel van Ikea is echter dat er vaak wel wat doe het zelf werk aan te pas komt en je zal dus zelf even met nieuw meubilair moeten knutselen om het in elkaar te zetten. De handleidingen zijn bovendien niet altijd even duidelijk, maar uiteindelijk mag dit geen probleem vormen. Zolang je niet twee linkerhanden hebt, zou het in elkaar zetten van Ikea meubilair niet al te moeilijk moeten zijn.

Leen Bakker
Leen Bakker is een andere voordelige zaak waar allerlei materialen en meubels voor de inrichting van je huis gevonden kunnen worden. Leen Bakker is niet zo groot als Ikea, maar de winkel heeft een groot assortiment en je kunt er bijna alles vinden.

Kwantum
Ook bij Kwantum zijn allerlei producten voor de inrichting van kamers te vinden. De zaak is qua grootte enigszins te vergelijken met Leen Bakker en je kunt er dus allerlei producten voor de inrichting en decoratie van kamers vinden. Het prijsniveau van Kwantum ligt ook rond het prijsniveau van Leen Bakker.

Trendhopper
Trendhopper is over het algemeen iets duurder dan winkels als Leen Bakker en Kwantum, maar ook Trendhopper biedt over het algemeen erg betaalbare spullen aan. Er kunnen een groot aantal leuke producten worden gevonden en het is daarom zeker een kijkje waard.